2021-09-22 22 浏览
今日同朋友去尖沙咀食饭,就揾咗呢间酒吧倾计+食野😚😚铺头环境几靓,仲有个打卡既千秋位添,好符合佢个garden 既名🌱🌱鳕鱼干 ($38)🐟🐟烤到脆脆地又几香,个蛋黄酱仲加左少少七味粉,几有诚意,倾计可以一边食下几方便卤水鸡肾 ($48)🐣🐣又一个送酒小食,虽然今次朋友唔饮得酒我地都冇叫,但都系想食下d 小食,鸡肾有好微既辣味,都几好食鲜海胆蟹肉阔蛋面 ($168)🍝🍝成个pasta 都好creamy 😍😍个白汁痴到好多蟹肉,个阔蛋面劲挂汁好好食,加上表面既海胆够新鲜几鲜甜👍👍白酒忌廉煮青口配水晶面包 ($128)🥂好香好好食既青口,白酒忌廉汁一直系绝配,好大碟青口都劲快比我地清哂,再加埋用面包吸哂d 汁唔浪费😝😝📍 Garden Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀柯士甸路7-9号焕利商业中心地下A号舖 #香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry尖

鳕鱼干 ($38)🐟🐟

卤水鸡肾 ($48)🐣🐣

鲜海胆蟹肉阔蛋面 ($168)🍝🍝

白酒忌廉煮青口配水晶面包 ($128)🥂

尖沙咀柯士甸路7-9号焕利商业中心地下A号舖

#香港美食 #香港必食 #hkfoodie #hkfood #hkfoodblogger #hkfoodlover #hkfoodpic #hkig #food #foodie #foodstagram #foodblogger #berryfoodie #berry尖沙咀 #西餐 #Bar #倾计 #饮野 #chill