2020-01-12 72 浏览
香港人出名工作狂, 有时忙碌到午餐、晚餐,都可以唔记得食或者冇时间食, 发现咗波仔记叮叮饭之后, 买定摆喺公司或者屋企,随时可以开饭啦, 快捷方便, 用微波炉叮六分钟, 已经可以食, 款式多选择,有饭 、意粉、 西汤 、 中式糖水及点心, 满足到早、午、晚三餐及宵夜的需要, 一应俱全 , 梗有一款啱我, 最近仲出埋新鲜蔬菜包添, 好够健康!最近买咗粟米斑块, 日式咖哩猪扒饭,罗宋汤及紫米露, 日式咖哩猪扒饭,香而不辣, 送饭一流, 粟米斑块,相当搭配, 味道不错,罗宋汤,酸酸甜甜好醒胃 , 最喜欢紫米露, 入口满满椰香味,好滋润, 适合秋冬干涩的喉咙, 啖啖窝心。

外卖自取