2025-01-23
方叔叔好好食🤭❤️系可以开心狂食😋✨一坐低职员就会比冰糖雪耳糖水我哋解定辣,之后就可以坐定定慢慢拣嘢食☺️ 方叔叔午餐仲有火锅一人餐,有肉类、海鲜、素菜、主食、甜品、饮品等各种美味,唔使$100😱下次可以试埋鸳鸯汤底贵州酸汤锅同重庆辣汤,贵州酸汤汤底好好饮,酸得来系容易入口𠮶种味道🤭 同行嘅朋友仔话嚟到呢度一定要食辣汤底,入面有好多、金阳青花椒,辛香味十足🌶️晨洲生蚝🦪原来冬天系晨洲生蚝当造嘅时间,意外地好食,蚝肚非常之饱满,记得千祈唔好过火,咬落去蚝味香浓,口感软滑。一啲都唔腥,反而系浓郁嘅鲜味。牛小排 肥牛嘅纹路清晰,睇落去系雪花状,油脂分布平均。每一片都好靓,肉质软嫩唔会痴牙,牛肉味香浓🤤卖相好靓好吸引🧡珊瑚蚌 口感爽脆,高胶原蛋白、低脂、低胆固醇😉白鳝 份量比我想像多🐟大大件,肉质结实,咁𠮶条白鳝应该好大条,靓。手打香菜牛肉滑牛肉冇完全打碎晒,香菜好正㗎👍🏻个中独特嘅香气会一齐渗出嚟,食落去有口感,而且口感结实新鲜📍 方叔叔重庆老火锅 (太子集团中心) (尖沙咀)尖沙咀北京道12A号太子集团中心19楼
鸳鸯汤底
晨洲生蚝🦪
牛小排
珊瑚蚌
口感爽脆,高胶原蛋白、低脂、低胆固醇😉
白鳝
手打香菜牛肉滑
📍 方叔叔重庆老火锅 (太子集团中心) (尖沙咀)
尖沙咀北京道12A号太子集团中心19楼