2021-02-08
利东街呢间分店好有神秘感一入到去原来要上楼梯的!我好钟意食pizza express既批今日黎食,当然少不了要叫返个我最爱食既「Calabrese」「Chicken Caesar」沙律菜好新鲜,加左微微风干左既烟肉,食落软硬适中最爱佢哋既蒜蓉包粒,脆得黎唔会𠝹口仲要超香蒜蓉味!「Chicken Wings」看似平平无奇既鸡翼,但食落好有惊喜调味左既鸡翼好惹味,唔驶沾酱都好好食烤焗既时间亦岩岩好,做到外脆内juicy既口感!好有冲动想叫多一碟「Calabrese」🍕呢个方形Pizza系呢度既招牌当中有辣肉酱、辣肉肠,青辣椒,所以会有啲辣辣地,完全好岩我口味Salami都完全唔吝啬,每一件都起码有一整块完整既salami食落够哂香!「Seafood Ciopinno」呢个意式海鲜汤好好好饮呀有好多种海鲜,包括青口、鱿鱼、虾、带子!同埋加左白酒,咁就更能带出海鲜既鲜甜味仲有热辣辣既蒜蓉包伴汤食原来呢个系新年限定菜式!Grapefruit BlossomsOreo Milkshake 凡于2月惠顾,均可获赠一张HK$50 coupon下次食满HK$180,就可以用!都几抵!✭✭同埋要特别赞一赞
一入到去原来要上楼梯的!
我好钟意食pizza express既批
「Chicken Caesar」
沙律菜好新鲜,加左微微风干左既烟肉,
食落软硬适中
最爱佢哋既蒜蓉包粒,脆得黎唔会𠝹口
仲要超香蒜蓉味!
「Chicken Wings」
看似平平无奇既鸡翼,但食落好有惊喜
调味左既鸡翼好惹味,唔驶沾酱都好好食
烤焗既时间亦岩岩好,做到外脆内juicy既口感!
好有冲动想叫多一碟
「Calabrese」🍕
呢个方形Pizza系呢度既招牌
当中有辣肉酱、辣肉肠,青辣椒,
所以会有啲辣辣地,
完全好岩我口味
「Seafood Ciopinno」
呢个意式海鲜汤好好好饮呀
仲有热辣辣既蒜蓉包伴汤食
原来呢个系新年限定菜式!
Grapefruit Blossoms
Oreo Milkshake
凡于2月惠顾,均可获赠一张HK$50 coupon
下次食满HK$180,就可以用!都几抵!
✭✭同埋要特别赞一赞呢间分店既service,担心我哋食唔到辣,主动建议个pizza可以一半辣一半唔辣,实在太体贴喇