2021-03-25
专登出港岛接男朋友收工,顺便揾下附近有咩出名黄店餐厅可以试下☺️眼见评语唔差决定一试!✨挪威烟三文鱼野菌意大利饭Risotto 入面有大量既三文鱼醉和菇而且每一啖都食到用料非常多👍🏻食落软硬适中,粒粒分明米粒熟而不软烂,又有黄油带来的奶油般的口感。✨至尊无边全天早餐All Day Breakfast 餐厅太多如何突围而出?🧐我谂除非面包系自家制or 配上牛扒等较为特别既食材先会令人印象深刻,尼间既All Day BreakFast放系云石碟上,无办法唔令人即刻为佢影相呃Like🤩都系吸引人既一种方式。食物材料较为普通都系沙律、栗米、德国肠、茄汁豆、菇、烟肉、炒滑蛋和牛角包,不过赢在够大份完全唔担心唔够饱😂。不过食物质素还好,中规中矩。✨柠檬青柠梳打睇佢外型就知道系比大家打卡架啦,柠檬+青柠尼个组合一D 都唔伏,不过就甜咗少少 建议大家嗌少甜🥲✨Strawberry Chocolate见到好多人推介话好饮所以试试,卖相系吸引的🤣但我觉得士多啤梨味唔太突出,所以唔系话特别好饮,Um 似饮紧净朱古力奶😂
✨挪威烟三文鱼野菌意大利饭
✨至尊无边全天早餐