2015-09-15 653 浏览
早排有位旧同学派炸弹,一众旧同学各携伴出黎食饭兼宵夜相聚。星期日人多预左,系he sheeat 门口等了大约1小时唔紧要,但系一入到去坐低,发觉冷气超弱,嘢食都未点,已经麻烦店员加了2,3次水,最后要麻烦店员成樽水放低 我女朋友点了个柠檬忌廉班戟卷,我试左一啖,好清新既柠檬味冲出黎,女朋友好钟意呢个酸度,但系我一啖即刻打冷阵。。。我相信大部份男人都会觉得。。好酸。。好彩佢加左焦糖酱系面,中和左小小酸,先觉得正常 而我点左个厚焗松饼,order呢个时要有心理准备,因为我等左45分钟 表面脆身,内里松软,有淡淡既牛油香,加上焦糖酱,雪糕,一热一冷,不错既食法。嘢食属实不错,可惜冷气真系接近无,食左个半钟左右,我地成班keep住流汗,要用餐牌不断搧风
柠檬忌廉班戟卷
厚焗松饼

2015-09-06
$80 (其他)