2022-07-24
今日去北角码头打算钓鱼。结果,36度乜嘢都冇我朋友仲中暑咁滞,咁就算啦,打算食啲嘢返屋企算。然后去到街市旁边嘅呢间南记粉面,36度冷气都唔开,然后个收银姐姐态度差到贴地,问多两句好似攞佢条命咁样,个个客人入到佢间铺头好似焗桑拿噉样连隔篱个彬彬姐姐都忍不住喺度闹呢度仲热过菲律宾。(冇讲笑嘎👏真系个个客都系度闹佢啲冷气仲衰过焗桑拿👏)讲完态度同埋环境啦。讲下啲食物啦。酸辣粉,唔酸唔辣得个甜。啲酸菜仲多过啲粉。芽菜得两三条。唯一食得下就系佢买返嚟嘅鱼蛋同埋猪扒,叫咗个河粉,河粉就一嚿嚿入边仲未熟嘅,一个咁嘅粉收我55蚊会唔会太夸张,早知去隔篱茶记叹牛腩粉好过,食完返到屋企屙到而家打咗呢篇食评。建议大家千祈唔好嚟呢间垃圾餐厅食嘢。除非你想36度焗桑拿中暑送医院或者食完佢啲粉就肠胃炎入厂啦。唔系得一星可以拣,我会俾佢负5星😷😷
讲完态度同埋环境啦。讲下啲食物啦。
唔系得一星可以拣,我会俾佢负5星😷😷