2018-01-14
睇到网上有介绍,一心想试下新野,点知中哂大伏1.叫左型男汉堡汉堡无味,块肉唔知系冷藏得太耐定唔识调味,好难食,薯条大半都系炸到硬哂2. 鱼意粉多油到可以照镜,香草乱洒,都仍然冇香草味,系为伴碟就太多太乱,系为味道就一啲味都冇3. 想抹走嘴啲油,点知餐巾系抹手纸,抹手都嫌硬,不如唔好比4. 侍应完全冇礼貌,剩系识系收银机倾计,又唔肯行去张枱度,连对住同佢讲埋单,佢都要倾埋计,先再问我要咩;另一个侍应都系,系其他人转达返比佢听先得,咁点解唔行黎我张枱听呢?点睇都似系成班MK仔自己围围威,多过打开门做生意5. 总结:极失望,差不多价钱系路德围食Mr. & Mrs Burger 开心好多又好味好多!顺带一提,间野明明冇咩人食,又要放哂啲枱系铺外,极阻塞通道!
1.叫左型男汉堡
点睇都似系成班MK仔自己围围威,多过打开门做生意