2023-02-04 160 浏览
观塘最近开左好多外卖小店,呢间餐厅主打无添加味精烹调,价钱都几抵食。佢有food court可以坐底食,不过近朋友屋企就打包番去😆 ♡ 重庆酸辣汤 $40|红薯宽粉|酥炸猪扒 +($24) |豉油皇鸡翼 +($10)|微辣|纸包饮品 (FREE)Total: $74 酸辣汤底够哂开胃,微辣反而唔算感觉到有辣,下次要试下叫小辣或者中辣🙌🏻食酸辣粉好岩配红薯宽粉,可以索哂d汤汁🤤 酥炸猪扒既粉浆好似食紧酥肉咁,唔系好多炸粉果种,食落外酥内嫩,当小食咁叫或者配粉面食都好夹。 凡买粉面/饭都会送纸包饮品都几佛心🫶🏻🫶🏻 ♡ 三重芝士焗什菌鸡扒饭 $69配冻奶茶 +($11) 番屋企都仲系好热好烫手,一打开好大阵芝士味🧀鸡排、什菌同瓜类都放满左系最上面,芝士多到有少少拉丝效果添~吃到底下仲可以食到芝士,炒饭底既饭软硬程度岩岩好唔会太湿✨ ♡ 酥脆韭菜猪肉饼 $22呢个有惊喜 😍食到好多层好酥脆既酥皮再加满满既韭菜同猪肉 ♡ 蒜泥白肉 $32佢地既小食种类都好多,蒜泥白肉切得好薄好平均,蒜头愈多愈正,如果多番d酱汁就完美🤘🏻

♡ 重庆酸辣汤 $40
|红薯宽粉
|酥炸猪扒 +($24)
|豉油皇鸡翼 +($10)
|微辣
|纸包饮品 (FREE)
Total: $74

凡买粉面/饭都会送纸包饮品都几佛心🫶🏻🫶🏻

♡ 三重芝士焗什菌鸡扒饭 $69
配冻奶茶 +($11)

♡ 酥脆韭菜猪肉饼 $22
呢个有惊喜 😍食到好多层好酥脆既酥皮再加满满既韭菜同猪肉