2022-09-27
对上去TST分店食物质素下降好多 今次带屋企人去铜锣湾店食 食物算正常但服务态度极其差 尤其位男侍应(应该经理)好似全部客人都得罪佢 抌Menu、拎放餐具劲大声 完全系长期发脾气嘅状态 俾错单仲要黑返面转头👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼其他男女侍应 对住客人系长期放空状态 完全颓废mode 行路被下被下 观感极差执枱仲要兵铃嘭铃 但系open kitchen就大声讲大声笑 饮starbxxks 揿电话 问佢哋嘢十问九唔应⋯ 门口有个牌 写住有乜嘢食物冇提供 点知入到去 都系冇我想食嘅嘢⋯ 当年开张 卖台湾style sale高质greeting 依家什么都不是唔好讲咩地区 连基本嘅服务仪容都冇 绝对唔会再帮衬 极度后悔带咗屋企人嚟食👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼
执枱仲要兵铃嘭铃