2022-11-24
Lab 10 装修系白色主调,够晒光猛亮丽,坐得都OK舒服!我地拣左$298 Supreme餐,职员好快就同我地开炉同讲解,话第一转会出左D头盘,之后就Qr code落单。个炉设计几特别,中间有条芯,D火会聚晒系条芯附近,烧肉起黎劲快熟,仲要冇乜油烟!食完唔会有阵烟肉味!QR code 落完野饮,出去自助区睇睇,有D沙律,泡菜同炸物。炸都几吸引,唔系平时放题见开果D!拎左少少炸物,应该系炸粟米片麦乐鸡同炸饭团,两款都几特别。食完之后一阵,肉肉就好快黎左!!🔸全牛拼盘呢个拼盘好丰富!有齐安格斯牛板腱,牛肩肉,牛脊肉,一口牛同厚切牛舌,每样都可以试下!每款肉都几唔错,其中最正都系牛舌同牛板腱!可以无限Encore!🔸梨汁牛五花呢款反而有D惊喜!有淡淡果香,甜甜地,平时烧肉好少食咁薄既牛五花,惊佢会痴住个网,但呢度又唔系痴,应该系个炉同网既关系,牛五花放落去一阵就食得,接触面多左焦香既位就多左,加左少少果味真系食到唔停口!🔸鹌鹑蛋紫菜饭食烧肉食饭好似好不智,但烧肉配饭真系好正!呢度既饭都唔错,烧肉汁好香。🔸海鲜海鲜点左广岛蚝,鱿鱼同虎虾,广岛蚝涨卜卜,熟左都冇乜缩水!鱿鱼口感好好,够晒弹牙几
🔸全牛拼盘
🔸梨汁牛五花
🔸鹌鹑蛋紫菜饭
🔸海鲜
海鲜点左广岛蚝,鱿鱼同虎虾,广岛蚝涨卜卜,熟左都冇乜缩水!鱿鱼口感好好,够晒弹牙几新鲜,虎虾Size
中中挺挺,但虾味浓郁,Encore左好多次XD
之后再点左D牛肋条,鸡肾,鸡翼同猪梅花,全部都中上水平,对得起个价钱,。最推荐系牛肋条,咬落去爆汁,腌得刚刚好,配饭一流!最后烧左粒绵花糖同食埋brownie,完美作结!
总括来说,食物质素唔错,出菜爽快冇漏单,点几多就黎几多,食得愉快!