2024-03-29 214 浏览
佢好似系出名semi buffet同埋有靓景睇🌅(近露台户外位)但我同朋友都最后只系嗌咗单点食物 都已经觉得好饱我哋喺book嘅时候 有讲明想坐近窗位置🏞️但去到最后都系安排咗第二个位 仲要系近门口🚪啲人一出一入都会系我背后位行行企企 有d annoying 有问过Staff可唔可以调位坐入啲?佢哋答已经有人book咗调唔到🤷🏻‍♂️但系当时并未坐满 然后之后见到另一对情侣入嚟坐左阵就同Staff讲想调位 另一个Staff就帮助佢哋调位😨我哋心谂点解佢哋可以调我哋头先又冇呢?🤔🤔🤔我哋觉得个做法就唔太一致 会令个客嘅观感唔太好🙄不过算啦 费事做西客 同埋佢而家都执左lol🤭讲返正题 我哋嗌咗两道菜 每人两杯嘢饮🥂由于间嘢都限时 所以我哋都费事点咁多道Fennel特色片皮鸭薄饼🍕🦤既然系特色 咁就点吓啦肉眼见到几旧片皮鸭喺Pizza上面 口味一般唔系咁脆和香 冇太大亮点有几旧翠玉瓜配搭🥒不过我觉得可以加多几样材料更好慢煮牛肋骨配自家烧烤酱配薯条🍖🍟呢个系经典 我哋等咗劲耐 应该有九个字⏰忍唔住问吓个Staff 佢话:因为系慢煮要慢慢煮 会耐d我哋嘅表情系😨可能佢真系即叫即整挂Anyway我哋
但我同朋友都最后只系嗌咗单点食物 都已经觉得好饱

我哋喺book嘅时候 有讲明想坐近窗位置🏞️