2013-05-14
Super Sandwiches 既肉酱意粉我食左好多年, 金钟呢间既外卖自取都试过好几次, 质素每况愈下, 我今次点都要俾d意见今次叫左肉酱意粉+蘑菇汤, 睇住盒粉都整左出黎一阵, d汤就一早一杯杯整定, 四眼侍应哥哥搞左几分钟终于俾左外卖我, 唔知系好彩定唔好彩我走迟左几秒, 四眼侍应就叫你系咪三文鱼粉呀, 第一我唔系三文鱼粉, 第二我都唔系order三文鱼粉, 咁我无应佢俾番个外卖佢check, 佢再问我系咪肉酱粉, 然后帮我pack番第二袋, 今次我见唔太对路, 个汤杯面红红地色既, check下一开果然系俾错, 再叫四眼哥哥先搞得番掂, 由头到尾一句唔好意思都无讲过。讲番野食, 唔系admin又唔俾我post (我唔明点解净讲service系唔得既, 今次我早有准备)正呀喂, d酱少到呢, 乜d酱好值钱架咩, 俾多d都得挂, 食白烚意粉咩, 唔系第一次系咁, 但今次真系少得可怜汤无影相, 但蘑菇汤一粒蘑菇都无, 唔怪得可以用杯饮老老实实俾错order我都系得啖笑, 但唔该俾少少礼貌讲声唔好意思, 我知食饭时间好忙, 食物偶有失准我接受, 但俾四五十蚊食白烚意粉真系太顶瘾, 你
讲番野食, 唔系admin又唔俾我post (我唔明点解净讲service系唔得既, 今次我早有准备) 正呀喂, d酱少到呢, 乜d酱好值钱架咩, 俾多d都得挂, 食白烚意粉咩, 唔系第一次系咁, 但今次真系少得可怜
汤无影相, 但蘑菇汤一粒蘑菇都无, 唔怪得可以用杯饮
老老实实俾错order我都系得啖笑, 但唔该俾少少礼貌讲声唔好意思, 我知食饭时间好忙, 食物偶有失准我接受, 但俾四五十蚊食白烚意粉真系太顶瘾, 你咁做生意我真系唔会再帮衬