2024-06-25 517 浏览
熊本牛锅价钱💲: $268好味程度😋: 3/5服务🍴: 3.7/5环境🗾: 3/5性价比🥢: 4/5回头率😚: 3/5-天气热都无阻打边炉。今次呢间任食竟然系无限时😱即系倾足成晚都可以一路食!鸡煲、打卡送海鲜再打边炉,食到超饱。而家叫皇牌套餐或者和牛套餐都有二人同行一人半价。估唔到系商业大厦入面都几多人食。-🆗鸡煲。鸡肉的肉质唔会好柴。超多酱汁包裹住,味道有d咸。食啲洋葱个啲就有蔬菜的甜味中和一下。-✅蒸海鲜。咁多种都新鲜既,带子同蚝都大只又肥美😋中意啲蚝的肚位好饱满。另外虾虽然唔系好大只,但肉质弹牙。仲有一款贵妃蚌咁,几鲜甜冇沙。-✅火锅。加左钱转蕃茄汤,果然好足料,里面有好多🥔,🍅都已经煲到烂晒☺️ 渌啲牛肉落去唔洗点豉油都够味!顶级牛小排同牛肩胛都好正,色泽红润,唔会好多肥膏😬 牛肩胛比较瘦,食落都唔会好鞋。牛小排油花分布平均又适中,入口软嫩有牛味,好高质🥳而配料我会推荐啲丸饺类、菜类。韭菜饺、馄饨等都新鲜大粒,个样唔错。另外仲有牛舌!呢个配🍅汤都好夹。-还可以的任食,卖点系抵食?冇限时同埋啲牛肉都唔错🤣 其他方面就要将就下。如果想可以坐足一晚的,就去试试啦。
熊本牛锅
价钱💲: $268