2021-11-26
身为打边炉关注组成员,一知有新餐厅紧系去试。今日专登系好早就黎打边炉,因为就要测试佢系唔系真系无限时!田园蕃茄浓汤鸡肉锅,锅一上,汤底唔系得蕃茄水,入面真系有足料既蕃茄,鸡肉及粟米。真系要赞佢个汤底好浓郁!🐮Prime Grade安格斯牛颈脊及Prime Grade 美国安格斯牛肉牛颈脊纹理靓,睇到油花均匀,食落肉咪浓🐷西班牙伊比利亚黑毛猪及西班牙无激素鸡猪肉片黑毛猪片质素高,油脂少肉咪浓比猪肉片仲要厚。肉既质素好高,第二,三轮上既肉都保持质素,同第一轮相比都系相同质素👍🏻唔会好似出面既任食既肉愈上愈差。🍢🥟手工丸/饺子种类好多,手打墨鱼丸质素好高,爽口又弹牙,重要细细粒,可以食多几款又唔怕饱肚。🦐海鲜类:脆鲩鱼/鱼腩,虾系必须,是日海鲜有:圣子/蚬,款款都新鲜唔会系冰鲜货。其他配料及菜的种类都好多:蟹棒,鱼腐,鸭血,各种肠类及菜类。最惊讶有羽衣甘蓝呀!紧系要叫黎试!手工自家制台湾拉面都值得一试!地瓜条,几过瘾,有4款调咪粉可以配!1330入座,我地食到1830走,5小时,lv 2套餐:$319/人。又真系㖞,店员一次都冇黎赶走!呢个值钱食足5小时。抵了!如果唔系同行朋友饱到要行下,应
牛颈脊纹理靓,睇到油花均匀,食落肉咪浓
🐷西班牙伊比利亚黑毛猪及西班牙无激素鸡猪肉片
黑毛猪片质素高,油脂少肉咪浓比猪肉片仲要厚。
地瓜条,几过瘾,有4款调咪粉可以配!
1330入座,我地食到1830走,5小时,lv 2套餐:$319/人。又真系㖞,店员一次都冇黎赶走!呢个值钱食足5小时。抵了!如果唔系同行朋友饱到要行下,应该真系坐到1930先走。