2020-09-22 212 浏览
好姊妹7月生日因限聚令改期到9月终于可以帮佢庆祝勒!大家都好期待,姊妹拣咗呢间餐厅食,因为见佢装修得几靓,岩晒我地可以系到影靓相🌷风干火腿罗马生菜🥬$98呢个沙律🥗几新鲜👍🏻,食完好开胃明太子鸡翼$98鸡翼皮脆身,鸡翼入面酿咗明太子,几有口感我哋本身叫咗呢两样食住先,再谂吓叫其他嘢食,点知叫极啲waiter都只系听到等等呢两个字。。。等左好耐终于可以叫到人落单😓之后我哋叫咗两个dinner set ,白汁芝士三文鱼意粉,明太子pizza Dinner set $258一个汤+一个主菜+两件明太子鸡翼+一个甜品+$20转花茶汤味道唔错主菜我哋分别叫咗煎香茅脆皮猪扒同埋香烤比目鱼猪扒一啲都吾觉得脆,啲肉仲有啲鞋鱼味道就一般,系冇腥味啰甜品系热带果园同埋苹果玫瑰花茶我地本身叫咗一个系蜜糖金橘同埋草莓热情果茶,点知佢比错咗我哋,结果两个都系草莓热情果茶,味道可以,饮完可以叫佢哋加水,不过又系吾知等几耐同叫咗几多次先加到,加完水之后茶变左好苦😥白汁芝士三文鱼意粉$158成个意粉得个咸字🤢越食越口渴...明太子pizza🍕$98Pizza味道一般,冇乜惊喜另外真系要讲下个waitress态度非常恶
风干火腿罗马生菜

风干火腿罗马生菜🥬$98
呢个沙律🥗几新鲜👍🏻,食完好开胃
明太子鸡翼

明太子鸡翼$98
鸡翼皮脆身,鸡翼入面酿咗明太子,几有口感

等左好耐终于可以叫到人落单😓

Dinner set $258
一个汤+一个主菜+两件明太子鸡翼+一个甜品+$20转花茶
汤味道唔错
主菜我哋分别叫咗煎香茅脆皮猪扒同埋香烤比目鱼
猪扒一啲都吾觉得脆,啲肉仲有啲鞋
鱼味道就一般,系冇腥味啰
甜品系热带果园同埋苹果玫瑰
白汁芝士三文鱼意粉
白汁芝士三文鱼意粉$158
成个意粉得个咸字🤢越食越口渴...
明太子pizza

明太子pizza🍕$98
Pizza味道一般,冇乜惊喜

另外真系要讲下个waitress态度非常恶劣,朋友拎个🎂黎,佢个表情极度不满,之后我哋未叫上蛋糕另一个waiter就系咁话仲争个🎂未上(因为赶住叫我哋埋单,当时只系9:00,佢哋收9:30定10:00)搞到乜嘢惊喜都无晒啰!
切饼费每位要收$30

一定吾会再黎,搞到朋友好吾开心!🥺
风干火腿罗马生菜
明太子鸡翼