2023-08-06 241 浏览
呢间你开咗冇几耐嘅时候,已经留意到佢闷外有标示无障碍入座安排,于是上次约咗一大班人谂住去食下午茶,但当时人太多,我哋又有成两三部轮椅,当时其实畀佢哋婉拒入座,心有不忿,怀疑佢哋门外嘅标贴其实系假嘅。隔咗好耐之后,今次咁啱约咗朋友食完lunch之后返教会,于是就在嚟呢度睇下佢哋系唔系会安排轮椅入座;今次虽然都系full House,但系望落去冇咗长长嘅人龙,所以同职员讲有轮椅嘅时候,佢哋都好细心安排适当座位。餐厅面积虽然细,但上上下职员都算有善,而且个装修都几靓,睇得出嘅细心。我哋分别叫咗两个餐,大虾喇沙配炒滑蛋多士,及安格斯汉堡咖哩滑蛋饭,两份都系跟餐饮。食物攞到上枱嘅时候,心中都哗咗一声,想唔到有咁足嘅份量;今时今日以呢个价钱,会有一人餐食唔晒嘅份量人,可以话系难得。分量多,外貌见得人,味道又好食;怪不得佢系北角佢仲多美食中,依然能屹立几年,没有被疫情拖垮,真心值得推荐大家帮衬。

1911 浏览

炒滑蛋配多士