第一次到访secret bar🐞🍸真系揾左一阵都揾唔到呢间野个门口🤫呢间bar既内部装潢由酒吧设计师Ashley Sutton设计 佢设计既bar仲有附近既iron fairies🧚🏻‍♀️, dragonfly🪐 (迟下会讲呢两间 佢地既cocktails都系一试难忘😭)同餐厅dear lilly💐全部都好靓💕个日算早去到 仲有bar位可以睇bartender调酒😍呢间bar系冇menu架😏将你想中意既味/ base同bartender讲 佢就会customised一杯专属你既cocktail😍价钱都唔会知既 视乎用咩酒base同用左几多😝我地两杯都分别差唔多$230左右我个时request左creamy, sweet, cinnamon(我劲爆中意肉桂味🤤)base request左用rum 出到黎杯野劲好饮😭系我饮过最好饮既cocktail💕bartender同我讲佢仲额外加左spice of lemon🍋加左d酸酸地既清新味原来又几夹wor衰野😂朋友个杯就request左fruity, sweet 饮落有raspberry味 酸酸甜甜都好饮 但相对就冇咁特别啦🙈下次

朋友个杯就request左fruity, sweet 饮落有raspberry味 酸酸甜甜都好饮 但相对就冇咁特别啦🙈下次可能会想试下smokey味🔥佢整既过程都过瘾🤣
之后都再去左一次 今次就request左sweet同floral~都好饮😍