呢排成日要食外卖,紧系揾d特色野食。呢间舖头主打丼饭同埋日式咖喱,我哋三个就每人点一个餐再share嚟食。佢个前菜系有d甜甜地既木耳,几开胃。我叫咗个芝士汉堡扒汤咖喱定食,佢块汉堡扒好Juicy,扒上面仲铺咗阵薄薄嘅芝士,佢个日式咖喱汁唔算辣偏甜,啱晒我呢啲唔食得辣嘅人。值得一赞嘅系佢有好多蔬菜,例如西兰花、茄子、瓜同薯仔,喺抗疫时真系觉得好窝心!朋友叫咗个南蛮炸大鸡丼饭,佢个鸡炸得几入味,炸粉唔多反而鸡肉几多,配埋啲酸柠檬汁好醒位,同埋佢仲有块蛋同啲紫菜,成个饭都几多野食!另外个朋友叫左炙烧豚角煮丼,佢有秋葵即刻心心眼左,佢d豚肉唔算肥都有肉同埋好香,同d木鱼丝好夹。佢个汤几浓味但唔系味精个种味,都几好饮。

佢个汤几浓味但唔系味精个种味,都几好饮。

外卖自取