2016-12-29 844 浏览
因为今日外出工作做完嘢嘅时候咁岩走左班巴士, 而且有点肚饿所以周围睇吓有冇小店帮衬下见到呢度见到呢间「板上」, 荔枝角分店已经试过, 味道其实一般, 见到呢间分店同荔枝角分店形式有点不同, 呢度主推嘅系小食餐, 而荔枝角分店主推嘅系以饭餐为主, 形式同感觉两间分店都大大不同小店有下午茶, 原本只系想饮杯野饮填饱肚子, 忍唔住叫左个大板烧食可能因为时间尚早帮衬嘅人唔算好多所以坐得好舒服, 装修设计比较简约以简单为主大板烧套餐 $32因为呢度采用即叫即整制作手法, 所以叫餐之后要耐心等候, 新鲜热辣上枱嘅大阪烧卖相相当吸引, 可能因为肚子有点饿嘅关系闻起来觉得味道特别香👍🏻👍🏻 大阪烧其实以面粉为主再配上其他食材一齐捞匀形成粉浆, 虽然系咁但外层加上适量烧汁&沙律酱, 外面脆身而且内里多馅, 食落富好有口感. 整体食落去的确好香, 味道唔错套餐关系所以包一杯饮品, 而今日精选饮品系苹果绿茶, 苹果绿茶味都唔会十分甜饮落, 整体味道都唔错, 而且都几够冻. 唔错
大板烧套餐 $32
2016-12-23