2023-02-08 331 浏览
铁板角切和牛配烧魂丼🥩🍚 $93呢个牛肉都几入味,有少少偏咸,好适合攞嚟送饭~牛肉上面嘅炸蒜头劲好食!又脆又香蒜味👍🏻烧魂丼个酱汁好惹味,如果真系要讲就系个温泉蛋唔系一只完整嘅,如果蛋嘅份量多啲就更加好啦👅👅 廿一堂嘅每一个套餐都会配上面豉汤、饮品同埋大福🍧~一个餐有齐饮品同甜品,真心好满足啰!吉列猪扒配日式咖喱赞岐鸟冬🍛$82唔知有冇人同我一样劲钟意食日式吉列猪扒隔篱𠮶个椰菜沙律🤣🤣讲完笑讲返个猪扒先,猪扒啱啱炸起好够热好脆口,亦都唔会有过多嘅油份,肉质亦都好淋~咖喱乌冬嘅咖喱汤底都好浓郁,乌冬属于比较有咬口嘅!总括嚟讲,几十蚊有齐面豉汤、主菜、饮品、甜品,仲要质素唔错,我真系觉得冇咩挑剔嘅地方了!👍🏻👍🏻
铁板角切和牛配烧魂丼🥩🍚 $93
吉列猪扒配日式咖喱赞岐鸟冬🍛$82