2017-12-12 352 浏览
今日难得 约咗好耐冇见嘅朋友, 因为佢钟意食放题嘅关系,所以今次就选择在这间 ,因为听朋友讲这间放题还有蒸锅 ,都几特别 ,所以今日我哋就十点钟嚟到 。每位178蚊 都几抵食而且好多选择我哋都食到好饱咁离开。饮品有热十分惊喜,当然还有冻啦,选择都吾少。蒸锅 唔算好大个,都几细个几得意 ,野食方面都有牛肉海鲜蔬菜选择 ,朋友觉得呢度嘅牛肉你心目中好食,所以都食咗唔少,而我就钟意食蚬更新鲜原汁原味。手卷我地同事都系叫左海鳗,细细件一口食得晒,海鳗好香而紫菜够脆口,没想到寿司饭味道吾错添。熟食我们叫了牛肉粒好味够浓郁又有牛味,带子菇好入味吾会太熟。天妇罗点会吾叫呢。。粉口感微脆而入面的虾够新鲜,南瓜吾会太油而吾会太干。来到当然吃蟹粥,因为再加少少螺所以味道鲜甜够绵身,银芽黑椒好简单但黑椒够味道好,好快比我们吃完。海鲜吾叫很大只但都新鲜而酱汁加分不少,鸡软骨够脆又香。还有我们喜欢吃的裙边前菜。来放题当然不会放过寿司啦,鱼好新鲜,黑松露够香,烧得刚好吾会太㶶反而增加香度,饭吾大旧,食多件吾过。串烧牛舌惊喜好味,够牛味又软熟又香面带少少盐,必食,豆腐都滑味道普通。刺身款式都可以啦,新鲜程度吾错而且

饮品有热十分惊喜,当然还有冻啦,选择都吾少。

刺身款式都可以啦,新鲜程度吾错而且十分鲜甜。

但没想过十点多都爆满情况。

其实仲有甜品和雪米糍,我地最后叫了雪米糍,因为实在太饱了。