2020-03-11
之前食饭行过 , 比佢嘅门面吸引到 , 今晚终于订咗枱嚟试下 ~ 我哋拣咗 7:45 pm 开始嘅 2.5 小时放题 , 再升级加咗 $68 任饮酒类同 $58 任食烧肉 ~黎个日式刺身烧肉放题 !!! 如果唔够喉 , 仲可以加钱食生蚝 (非任食) , 当日有 3 款生蚝 , 日本 , 法国同埋爱尔兰食店地方阔落 , 疫情期间 , 仲安排咗一个消毒区比食客消毒碗碟 , 等食客可以食得放心 , 非常贴心呀 !! 食店采用电子点餐 , 冇漏单情况 , 而且上菜的速度非常理想 烧肉试左牛小排 , 牛西冷 , 牛肉眼 , 牛舌 , 冬菇 , 猪颈肉 , 五花腩 , 鸭胸 , 牛西冷好食 ! 果味牛仔骨真系有果味 , 几特别烧物海虾 - 好食 ! 肉质弹牙 , 烧菠萝 - 又甜又多汁 ! 芥辣鸡肉串 - 个人唔系太钟意个芥末汁热食清酒煮蚬份量非常多 , 鸡翼有好多口味 !! 岩晒鸡翼控 , 我地试左蜜糖芥辣味同黑椒味 天妇罗星鳗天妇罗值得试 🤤 !! 灵芝菇天妇罗同秋葵天妇罗都好好食 , 后者口感一流 刺身试左油甘鱼 , 吞拿鱼 , 带子 , 象拔蚌 , 甜虾 , 北寄贝 , 象拔蚌刺身唔系间间
天妇罗
刺身
试左油甘鱼 , 吞拿鱼 , 带子 , 象拔蚌 , 甜虾 , 北寄贝 , 象拔蚌刺身唔系间间放题有得食
寿司
试咗海胆寿司同埋三文鱼子寿司 , 海胆份量都几多 , 唔错
非常多款式 , 有白酒 , 啤酒 , 清酒 , 梅酒 , 炭烧咖啡 , 茶品 , 汽水等等 , 应有尽有 , 仲有茶包畀你冲番杯热茶 ! 推介荔枝果汁气酒 👍👍
有 Movenpick , Haagen daz , 雪米糍 , 雪条 , 有西瓜雪条呀 😍😍
整体黎讲 , 食物选择都几多 , 坐得舒服 , 服务唔错 , 上菜收碟都好快 !! 放题又多一个选择喇 😌😌 ~