2023-12-13 39 浏览
🎪 吔咩嗲 吔嘢事无所 (荃湾)荃湾鲎地坊42号𧙗强楼地舖Out of the blue💙抛开烦恼既事情,找回快乐🤪一间有意思既餐厅🍴一汁多菜既日式料理,系小编既至爱🥰🌟三款热菜+一款冷菜 $98✨大阪城炸紫薯饺子配樱花蜜 ✨蜜糖啤酒一口豚肉✨即制清酒味醂煮蚝+$20✨南瓜沙律配苹果青瓜坚果自家制炸紫薯饺子🥟包得紧密,外脆内软,外层有裹糖咬落去好香脆,紫薯香甜湿润🤤一口豚肉细细粒,好易入口,用上蜜糖啤酒黎调味,份量都吾少架☝️而蚝份量同样多,鲜甜多水,饮埋热汤暖入心🫶🏻最后南瓜沙律非常refreshing,感觉好健康~🌟两款热菜+两款冷菜 $98✨北海道牛肉薯饼✨安格斯牛栉瓜卷配自制洋葱苹果酱 +$20✨左口鱼秋葵伴柚子醋樱花虾+$20✨金平牛蒡牛肉薯饼啖啖牛肉味😂牛肉和薯仔既配搭,好特别~入口好酥脆😋而安格斯牛栉瓜卷,拣左五成熟,咬落去好多汁,再埋上苹果酱酸酸甜甜🥳够开胃。左口鱼肉质丰润,口感鲜嫩爽口,而秋葵黏液质地增添丝滑感😋而牛蒡就够晒健康☝️可以降胆固醇,非常养生💙
🎪 吔咩嗲 吔嘢事无所 (荃湾)
荃湾鲎地坊42号𧙗强楼地舖

🌟三款热菜+一款冷菜 $98