2025-01-09 308 浏览
好耐无食过日本野,难得今日同朋友剃完灯饰就想试下呢间网上好多人推荐既日本常餐厅先,呢度有好多刺身🍣寿司可以拣,仲可以比我试下未食过既釜饭,一入去都见到好多人系度食紧就知一定无拣错,呢度既寿司真系好新鲜,好多选择,装修都比较日式休闲风,令人觉得好舒适🌟日式釜饭佢有好多唔同既选择,有白鳝,鹅肝,和牛,广岛蚝。我地拣左和牛🥩呢个饭需要煮到出白烟先可以先可以开盖倒酱汁同温泉蛋,d和牛每一片都好大块,如果想食饭焦都可以煮得耐d,d和牛食落去系劲嫩滑又唔会好肥,牛香味好重,超正🌟三文鱼寿司三点盛我好中意食三文鱼,呢度既三文鱼好新鲜🍣比左三种唔同既三文鱼制造方法,可以见到d三文鱼纹理超均匀,入口系成口都系鱼香味,好嫩滑🌟拖罗寿司四点盛食寿司或刺身真系要食下拖罗,呢度既拖罗真系好肥美,一啖落去系成口鱼既油香味,入口即化,好新鲜🌟鱼一焦糖鹅肝寿司呢就鹅肝系好大旧,大到cover左个饭,一入口就报晒d🌟火炙三文鱼旧三文鱼系劲肥美🍣上面系芝士,d三文鱼入口即化,劲滑🌟牛油果软壳蟹卷入面系有一大旧既如软壳蟹系度,上面仲有好好食=既牛油果🥑食落去牛油果就香味好重,加上入面既软壳蟹都炸到好香脆 🌟麻酱乌冬成个乌冬

🌟日式釜饭

🌟三文鱼寿司三点盛

🌟拖罗寿司四点盛
寿司刺身真系要食下拖罗,呢度既拖罗真系好肥美,一啖落去系成口鱼既油香味,入口即化,好新鲜

🌟鱼一焦糖鹅肝寿司
呢就鹅肝系好大旧,大到cover左个饭,一入口就报晒d

🌟火炙三文鱼
旧三文鱼系劲肥美🍣上面系芝士,d三文鱼入口即化,劲滑

🌟牛油果软壳蟹卷

🌟麻酱乌冬
成个乌冬都捞满左麻酱,上面仲有2条大大条既蟹柳同虾

🌟开心果雪糕
成个都系开心果制造既雪糕🍨好浓郁既开心果味,好滑