2023-11-07
放假既我最钟意周围食嘢同打卡📸🤣今次同屋企人嚟到虎啸日式蒸气海鲜刺身专门店食下好野先🥰讲吓嘢食先😬😬我连埋屋企人一共四位,每人都系叫法国🇫🇷蓝龙虾🦞海鲜蒸气剌身套餐,$588一位~🥢法国蓝龙虾🦞每人半只😝就咁食都好清甜,不过都可以配上柚子胡椒😎同海鲜好夹,龙虾肉当然系爽甜新鲜啦绝对系味觉嘅享受啊!😙🥢时令海螺🐚煎过海老黑豚肉卷口感通丰富,黑豚肉质地较为紧实,入口后有嚼劲,带有浓郁的肉味,而海老则鲜甜爽口,两者结合在一起,100分💯💯。🥢原只北海道扇贝劲劲大只!仲要系刺身级带子!所以店员推介可以蒸至半熟,咁入面就会少少生但更鲜味更软滑,的确好好食,又大粒又鲜甜,配上海草西京面豉,汁都可以饮埋正呀🥢日式甜品 系草莓芝士蛋糕🍰😚👍微微酸🥰热爱cheese cake🥳我一定要讲呢个价钱绝对唔贵!煮开𩠌都会知价钱,材料靓,绝对值!我都好少可会大大力赞一间餐厅,自己一定会再嚟食过😄😁屋企人都大爱!
每人半只😝就咁食都好清甜,不过都可以配上柚子胡椒😎同海鲜好夹,龙虾肉当然系爽甜新鲜啦绝对系味觉嘅享受啊!😙 🥢时令海螺🐚
煎过海老黑豚肉卷口感通丰富,黑豚肉质地较为紧实,入口后有嚼劲,带有浓郁的肉味,而海老则鲜甜爽口,两者结合在一起,100分💯💯。 🥢原只北海道扇贝
劲劲大只!仲要系刺身级带子!所以店员推介可以蒸至半熟,咁入面就会少少生但更鲜味更软滑,的确好好食,又大粒又鲜甜,配上海草西京面豉,汁都可以饮埋正呀 🥢日式 甜品
系草莓芝士蛋糕🍰😚👍微微酸🥰热爱cheese cake🥳 我一定要讲呢个价钱绝对唔贵!煮开𩠌都会知价钱,材料靓,绝对值!我都好少可会大大力赞一间餐厅,自己一定会再嚟食过😄😁屋企人都大爱!