餐厅: 八雲札幌拉麵
资讯:

2020-11-15 401 浏览
平时东大街爆到七彩,今日经过八云可能因为早,无咩人。呢间八零食左好几次,保持水准。每枱放有一盘既蛋,系随便食架! 系全熟既普通蛋,野食未到前,可以食返只我们选择了2人餐 208套餐 选了浦烧鳗鱼饭同普通拉面, 拉面部分忘记拍照,汤够浓,叉烧比想像多,而鳗鱼饭味道唔错,比较细盒,如果汁多啲,鳗鱼大小小会更好。另外叫了炸鸡,炸虾同饺子 钟意佢椰菜够大份,配合沙律酱好好味, 椰菜唔会干晒水, 炸鸡炸得几好,唔会好油,入口多汁饺子卖相一般但系味道比想像中好,应该系椰菜猪肉饺,唔会太脆成日都有啲肉汁,放耐会变淋,要趁热食炸虾一般 ,粉比较多40蚊 厚切三文鱼 食落都几新鲜 可以一试

另外叫了炸鸡,炸虾同饺子

炸虾一般 ,粉比较多

40蚊 厚切三文鱼 食落都几新鲜 可以一试

2020-11-12