2021-12-19 589 浏览
Shabu Shabu or Teppanyaki❓十二月终于感觉到丝丝凉意,喺社交平台留意到三原无论环境装修、食物等质素都唔错,最近呢度推出咗一人前限定,啱哂三心两意嘅我😍除咗包括铁板烧师傅嘅即席煎煮外,兼有埋热气腾腾嘅涮涮锅🍲相信无人会抗拒呢两种日式料理😋Shabu Shabu ⚔️ Teppanyaki $680/pp◽️是日特式沙律🥗新鲜爽脆沙律菜配以芒果酱汁宁舍开胃◽️茶碗蒸蒸蛋入口非常滑嫩Shabu Shabu◽️清汤牛肉锅🍲澳洲和牛西冷 6片(100g)以牛骨精熬嘅汤底更能提升食材味道,薄切牛肉轻轻一灼牛味浓郁,雪花均匀所以入口软滑👍🏻其他配菜包括豆腐、葛丝、小棠菜,份量十足好满足🥢◽️➕海鲜拼盘 $218大虾x1、带子x1、广岛蚝x2巨型海鲜鲜味十足,大大件好吸睛👀刺身级带子好鲜甜,口感不俗,职员仲会贴心为客人了剥虾壳,真系方便唔少,肉质爽口有质感👍🏻新鲜广岛蚝煮熟后蚝味依旧鲜甜,好正💯◽️Teppanyaki鹅肝多士我最钟意食鹅肝😍😍煎得外脆内软,口感唔错🈴😋配上脆口多士perfect match‼️宫崎和牛烧饭推介✨和牛熟成程度控制得好好,油份嘅渗出而且入口非常软滑,烧饭带饭焦焦
Shabu Shabu or Teppanyaki❓
◽️是日特式沙律🥗
新鲜爽脆沙律菜配以芒果酱汁宁舍开胃
◽️茶碗蒸
蒸蛋入口非常滑嫩
Shabu Shabu
◽️清汤牛肉锅🍲澳洲和牛西冷 6片(100g)
其他配菜包括豆腐、葛丝、小棠菜,份量十足好满足🥢
◽️➕海鲜拼盘 $218
大虾x1、带子x1、广岛蚝x2
◽️Teppanyaki
鹅肝多士
宫崎和牛烧饭
推介✨和牛熟成程度控制得好好,油份嘅渗出而且入口非常软滑,烧饭带饭焦焦香,饱都食得哂😝

呢个价钱食到Shabu Shabu or Teppanyaki😋好丰富呀,答案系唔拣喇Why not both 💁🏻‍♀️
2021-12-08