2024-10-26
朋友介绍湾仔一间马会餐厅,我被焦糖日式布丁吸引住,真系为呢个而来食😜就嚟万圣节,见到侍应都有少少装扮👍🏻服务亲切有礼!下午茶set都好抵食,大概60几蚊包埋饮品!日式焦糖布丁:卖相好吸引,呢个推介👍🏻上面仲有cream同埋车厘子,好香浓嘅蛋味,再加上焦糖,食到好滑,下午茶之选双份东京炒面全餐$58:外面系热狗面包都几软熟,里面包住炒面,炒面份量都超多西京烧三文鱼丼饭$68,我开头以为系碗上下面饭上面铺住三文鱼😂呢个系分开上,好似定食咁,烧得好香,连鱼皮都好脆,送饭一流,另外仲有面豉汤香葱玉子烧$38:呢个都几特别,都比较少见,玉子烧香浓嘅蛋味夹住香葱味鸡软骨饺子$42:有四件,炸得好脆,里面有啲软骨都几有口感另外饮品可以拣罐装气泡柠檬铁观音,泡沫咖啡张枱有少少细,可能我哋叫咗好多嘢,环境都算唔错,估唔到呢个亲民价钱,食物水准都好好
鸡软骨饺子$42:有四件,炸得好脆,里面有啲软骨都几有口感
另外饮品可以拣罐装气泡柠檬铁观音,泡沫咖啡