2022-10-11
餐厅主打两小时和牛烧肉放题🤓今次就拣咗晚市$398/位嘅美国及澳洲和牛放题 有78品料理🐮餐厅有木屏同挂起红灯笼🏮作装饰 环境宽敞 设有私隐度高嘅卡位 可以同朋友慢慢烧住倾计出面有汽水🥤及纸包饮品🧃任君选择 想饮酒嘅可以额外加48蚊升级啤酒 清酒&红白酒放题🥃贴心的是佢地每款肉类旁边都有牌仔写明系咩肉 令我地好清晰分辨当下食紧咩 又方便追加😙而甜品方面其实只有雪糕🍨 不过都有几个品牌可以选择 可以满足下饭后甜品嘅心🍽美国及澳洲和牛放题 78 品料理 HKD$398🍽👉🏻呢个放题套餐包括 78 款烧肉、沙律、天妇罗、炸物、刺身、寿司、锅物同埋Movenpick & Dreyer’s &Fruttato Gelato雪糕⭐️⭐️ 和牛烧肉拼盘🐮 ⭐️⭐️未点嘢食前店员会先上12 格烧肉 & 蔬菜拼盘 俾我地可以品尝唔同嘅肉😋有澳洲和牛胸腹、澳洲和牛肉眼、 美国牛肋骨、酱汁安格斯牛肩胛博烧、澳洲和牛西冷、美国肉眼、米泽三元豚腩片等 仲有蔬菜可以烧个人比较喜欢澳洲和牛胸腹 肉质软嫩 油花丰富 烧左之后油脂溢出够晒香😌米泽三元豚腩片脂肪较多 食落软嫩脂香重 好抢火🤣食完之后就可以拣自己中意嘅再enco
餐厅主打两小时和牛烧肉放题🤓
美国肉眼肥瘦比例适中 肉味好香浓
薄烧口感比厚切牛排更佳
⭐️⭐️ 海鲜头盘🦪 ⭐️⭐️
另外每枱亦有奉送海鲜拼盘
入面有日本直送嘅生蚝、三文鱼、油甘鱼、剑鱼腩、北寄贝、八爪鱼、带子及甜虾🤩
刺身味道鲜甜 生蚝肥美唔腥
之后就可以无限追加三文鱼、剑鱼腩、北寄贝同埋八爪鱼😜
不过刺身爱好者表示如果可以再多啲刺身选择就好啦🤪