2019-02-05
成班friend呢就倾左好耐都拣唔到食乜,之后有个friend就话有张呢间餐厅嘅coupon,可以减成旧半,之后就即刻扑搥book呢间餐厅啦。间餐厅呢个名下面就写直情写到明Tokyo style,即系唔系西式,又唔系日式,而系日式西式餐厅。入去坐低,个装修都几精致,好有西式风格,如果唔睇行Tokyo style,都真系唔知。好鬼肚饿,所以就求其拣咗啲个样望落几靓,睇落几好食嘅嘢啦。巴马火腿片大拼盘,我自己食嘢就比较淡口,咁呢个火腿片食我又真系几淡口,味道唔会过分浓烈,啱哂我,脂肪又唔系好多,直头GOOD啦👍🏻嚟到呢个Pizza,佢就叫和风照烧鸡披萨,呢个真系不得了呀,非常之好食,啲鸡肉弹牙,照烧酱好香,有少少甜,个饼底焗得啱啱好,唔会太硬,我直头想翻兜再翻兜再翻兜,咁当然即时比班friend制止左我。😂😂😂😂第二个Pizza,系玛格丽特披萨,呢个我自己就觉得比较一般,可能因为我唔太钟意咁多芝士啦,虽然佢旧芝士又真系几香嘅,不过今次呢个个饼底好似有少少焗多咗,有啲硬,差过头先𠮶个少少。呢个系山葵松叶蟹肉意大利烩饭,呢个呢我自己就真系麻麻地啦,因为呢我自己唔系咁钟意山葵,不过呢,好老实讲佢
好鬼肚饿,所以就求其拣咗啲个样望落几靓,睇落几好食嘅嘢啦。
和风照烧鸡披萨
呢间餐厅质素好高,人均消费200左右,系值得嘅。👍🏻👍🏻👍🏻