餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

2023-07-08 29 浏览
九龙湾站经过大桥行过去大约10分钟左右餐厅是日式装潢,空间很广阔,枱与枱之间有足够的空间,与朋友聚会都唔怕被隔离吵到。餐厅有十多款boardgame, 开初我地两个人怕揾唔到适合的boardgame玩,职员好好,过来介绍合适的boardgame俾我地玩,最后我地玩呢只「衰事无极限」玩得好开心。🥳除左boardgame之外,餐厅仲有桌球同埋飞镖🎯可以玩,约朋友聚会可以玩成晚如果真系玩成晚,强烈建议可以 $128 买枝豆,就可以sapporo生啤无限任饮!🍺食物方面,餐厅性价比高,百零蚊已经可以食寿喜烧或石烧牛🐃,仲要免收加一!而且食材新鲜好味,又足料!如果男士想食饱D,可以加$35转套餐,除左有味噌蚬汤、和风柚子醋沙律🥗、汽水🥤,仲可以珍珠饭🍚无限添!另外一提,我地加左$38要个吉列鱿鱼圈🦑,脆卜卜热辣辣,仲好香鱿鱼味。

九龙湾站经过大桥行过去大约10分钟左右