2018-01-15 201 浏览
哩间开业不久既日式café供应既主食不是太多,不过至在几homemade feel又精致,几适合女士们聚脚既。首先黎个all day breakfast,我就选择左有鳗鱼既set,系冻冰冰既日子有啖热辣辣既鳗鱼食系几幸福既!普通多士可以加钱转牛角包,而哩个牛角包好似系小店既生招牌,所以我就加钱转左, 都要加成15蚊架,不过味道就比较普通啦,拌碟仲有个蛋沙律,亦是普通。另外点左个豚肉拉面,汤底好清,虽然卖相吾同平时食开汤底好浓既拉面,味道清新开胃,都几特别。成餐饭最出色就系杯咖啡啦,杯cappuccino d 泡打得好滑,咖啡味浓吾会偏奶偏甜。香港地甘多café,要生意兴隆既话食物菜式上真系要花多d心机先得啦。

2017-12-01