2019-01-08
为食嘅我又被我发现间好嘢,价钱合理,食物质素ok, 最紧要杯咖啡都ok... 其实返工受受埋埋D 气,放工后食到自己钟意嘅嘢,已经开心到不得了跟老公两人叫咗1款期间限定嘅簿烧牛肉,依款牛肉需然簿簿地都有牛味,连垫底嘅杂菜沟埋个烧汁,个焗猪扒饭个番茄汁做得相当唔错配埋个珍珠米,令我老公一个人食洒成个饭,佢只系俾咗一咬饭我食,好彩我就拣咗个蚬肉意粉(辣)今次我坚持要食咗几啖先至俾佢食,意粉唔会太淋蚬肉又无沙,最紧要个汁带少少辣好野味... 跟住就到我正餐杯 充满cream嘅咖啡又香又甜,而个cream幼滑到好似软雪糕咁加埋士多啤梨酱好开心呀,而老公个杯 cappuccino都几好,之后我仲忍唔住叫多个甜品个软三重朱古力雪糕雪糕够滑够牛奶香味,再配埋黑朱古力同朱古力粉成件事都系我爱,好想叫多杯但今晚嘅 quota已爆唔可以再叫,唯有下次再去食