2024-05-24 108 浏览
-今日心情麻麻 决定去食个甜品令到自己开心返🥹❤️ 去咗间好靓嘅日式pancake店🥞Premium Smile Pancake💰$138叫呢个pancake主要系因为佢个名 “Smile! ☺️” 结果上到枱嘅时候我真系笑咗出嚟 见到佢用cream吱咗只好可爱嘅笑哈哈虫仔😆 更加令我估唔到嘅系一切落去竟然有流心蛋!🥚😯😯😯 加埋上层各种新鲜水果 每一啖都有惊喜😍焦糖脆脆班戟💰 $118呢个班戟我都好钟意❤️ 首先有得玩个奶盖😆 食落去又劲多奶多酱劲多脆脆 食到停唔到口 😋 虽然睇落去超邪恶 但系其实个cream好轻身 食落去唔会觉得太漏💯💯总括而言 我觉得呢间日式甜品店好有创意 呢两款pancake都超出我嘅预期🤩 完全冇谂过pancake都可以有咁多花款 食厌咗原味嘅可以嚟试吓 佢仲有好多选择🙌🏻🥞🥞Gram cafe & pancakes📍尖沙咀弥敦道100号The ONE 4楼L408号舖

Premium Smile Pancake💰$138

焦糖脆脆班戟💰 $118