2024-08-07
喺鲗鱼涌太古返工嘅朋友应该唔会唔食呢间楼上西餐厅,佢专做一站式到会服务,啲嘢又靓又好食,公司开party就啱晒,亦当然唔少得工厦靓装修堂食位置佢哋平日有做唔同优惠,咁啱当日星期三做紧饭惠顾三份万事套餐就会送价值$208嘅半只风干黄油鸡,但我哋得两个人,就同优惠失之交臂啦😭 套餐同单点一般差$50左右,会包括餐汤、餐包、餐饮同甜品,芝麻软包同蕃茄汤质素唔错,几开胃。个甜品有几旧小蛋糕,仲有好靓嘅摆盘装饰,又唔会太甜都几好食香煎𫚧鱼鱼柳 伴海鲜浓汁 番鱼柳好大块口肉,肉质软滑多汁,个海鲜浓汁有少少偏咸,但都系海鲜味,点咗鱼肉就平衡返,另外配即炸薯条新鲜炸起好好食意式牛肉丸意大利粉伴香草蕃茄汁个牛肉丸真系好多汁,唔系颓颓的来货,吸满蕃茄汁味,酸酸地好开胃,另外意粉都好挂汁,连埋瓜、蕃茄、椒一齐炒好香,当然唔少得芝士碎再增添意粉嘅风味