2024-05-03 48 浏览
食完正餐,意犹未尽一定要去食下甜品!日本超人气过江龙Pancake就要算Gram Café & Pancakes,我地今次试左招牌三层Pancake,水准同日本差唔多!用心控制品质,值得欣赏。🌟#Premium Smile Pancake超人气招牌梳乎厘班戟三重滋味,满满的快乐!顶层配上新鲜杂果,很清新可口,中间夹有朱古力脆片,香浓幼滑,口感不错; 底层有流心温泉蛋内馅有咸有甜,好睇又好食。摆盘有心思,Pancake很松软,清香蛋味,十分香滑,少女必去打卡一流。🌟#Mixed fruit & Chocolate 杂果朱古力班戟三块原味班戟配上不少新鲜水果,士多啤梨、蓝莓、香橙和香蕉等,加上少量朱古力酱同炼奶,又撒上糖霜,伴碟仲有香滑忌廉。多种口味配搭,唔会太甜,Pancake薄身,软身,口感亦不错。餐厅环境宽敞,甜品选择很多,岩晒为食和甜品控的我们,下次一定要试下其他!

• Premium smile pancake
  • 杂果朱古力班戟