2019-10-30 19 浏览
今日嚟到位于尖沙咀嘅呢间餐厅食吉列牛地方好阔落坐得几舒服睇返佢Menu推介嘅肉类有分唔同嘅grading 今次入门就叫左佢个顶级安格斯牛吉列御膳叫咗之后店员就会上个炉同个调味碟个调味碟分别系芥末,海盐同埋蒜蓉啲牛好重肉味,而店员都有提返我哋要将每边牛就放20至30秒,如果钟意熟啲可以再放耐少少但我个人觉得放30秒就最为适合而有烧嘅呢个体验就觉得几好因为可以比客人去参与更多烹饪食物的机会呢个环节令到客人觉得用餐感觉较为新颖另外仲要咗个鱼生丼套餐呢个套餐除咗个饭之外仲会包一个琥酌沙律同埋一个高丽菜西冷豚肉汤首先佢嘅海鲜有成七款咁多而且亦都非常之新鲜同埋鲜甜而且份量都系偏多都足够捞晒成碗返嚟食白饭嘅质地适中而我个人就相对钟意个沙律除咗有生菜之外仲有三文鱼,中华沙律,蟹柳同埋蟹子,加埋个烧汁同沙律酱食落好开胃最后仲叫左个火龙卷入面有三文鱼,炸虾,忌廉芝士同埋青瓜成个配搭好夹基本上都唔使再点豉油就已经够味忌廉芝士入口感觉好浓郁钟意食芝士嘅朋友一定要点呢个临走嘅时候发现原来佢有另外一间分店地址都几近得闲都可以去试吓
今日嚟到位于尖沙咀嘅呢间餐厅食吉列牛
地方好阔落坐得几舒服

睇返佢Menu推介嘅肉类有分唔同嘅grading
今次入门就叫左佢个顶级安格斯牛吉列御膳

叫咗之后店员就会上个炉同个调味碟
个调味碟分别系芥末,海盐同埋蒜蓉

但我个人觉得放30秒就最为适合

而且份量都系偏多都足够捞晒成碗返嚟食
白饭嘅质地适中

而我个人就相对钟意个沙律

最后仲叫左个火龙卷
入面有三文鱼,炸虾,忌廉芝士同埋青瓜
成个配搭好夹基本上都唔使再点豉油就已经够味
忌廉芝士入口感觉好浓郁