2023-03-07
旺角爆丼屋🛕咁有名唔驶多介绍,真系希望再系唔同区开多d分店,等我地可以易d食到😋🤤。自从佢地搬左新店,都未黎食过,新店装修文青🧍♂️左,楼底又高,坐位宽敞。今日好彩早到,入到去已经剩番最后一枱位置,咁都俾我地入到去。今次因为朋友生日🎂我请客,所以食好d,唔睇价钱叫,最紧要好食同钟意食。佢地既丼饭🍱系即叫即做,所以系需要少少时间。四重火山盛丼🍱:真系好似成坐火山咁,最顶层系满满既吞拿鱼🦈蓉,旁边仲有大量三文鱼🐟籽,新鲜海胆&松叶蟹🦀肉。每一啖都有唔同既惊喜,材料够新鲜,份量好足。三重大极上丼🍱:真系冇谂过系香港食到日本🇯🇵既质素,成个碗铺满厚切肥美既吞拿鱼🦈,上层仲放左海胆,好甜好新鲜,增加成个丼饭既层次同味道。2个饭都有跟味噌汤,都出奇好饮。总结:咁高质既丼饭店现时只有2间咁少,希望可以快d开多几间。
佢地既丼饭🍱系即叫即做,所以系需要少少时间。
2个饭都有跟味噌汤,都出奇好饮。