餐厅: 一遊
资讯:

2025-02-14 0 浏览
今次同朋友嚟到呢间餐厅,环境好有去到日本餐厅嘅感觉,坐座特别布置过又坐得好舒服🥳♡海胆吞拿鱼寿司♡海胆同吞拿鱼都好新鲜又好鲜甜,唔会食到腥味,份量都好足够😋♡刺身盛盒五点 ♡刺身每样都好滑嫩,盛盒的摆盘都好精美,新鲜度同品质都好高,非常值得一试👍🏻👍🏻♡串烧♡串烧有唔同肉类同蔬菜,烤制的火候刚刚好外焦内嫩,仲见到餐牌有其他唔同选择,下次要再试试其他🤗♡蕃茄海鲜石头汤♡汤底用左新鲜蕃茄为主,酸甜适中非常开胃,另外见到用左好多海鲜炖煮,好鲜甜,除左汤水仲见到大虾淡淡肉,非常有料👍🏻👍🏻♡海鲜天妇罗盛盒♡天妇罗外皮炸得好酥脆,食落虾、鱼同贝类则都好鲜嫩,天妇罗搭配酱油会更夹💖♡滑蛋鳗鱼石头饭♡鳗鱼肉质好鲜嫩,米饭配埋鳗鱼和滑蛋令整个口感不同,加上仲有饭焦食要再加分😘♡银鳕鱼西京烧♡呢样系我食过最好食嘅鱼料理,鱼肉真系好滑,外面烧得好脆好香,就算再加埋酱汁都唔会太咸刚刚好,鱼肉有少少油脂,口感超滑顺,好味😋😋👍🏻♡红酒牛肉伴温泉蛋玉子♡用红酒炖煮牛肉特别香口,肉质好嫩再配埋温泉蛋非常绝配👍🏻♡烧酒梳打♡叫左橙汁同梅子口味烧酒梳打,好香果香味易入口,唔会话太药水味,下次都可以再试试其他酒类🍻🍻

♡海胆吞拿鱼寿司
海胆同吞拿鱼都好新鲜又好鲜甜,唔会食到腥味,份量都好足够😋

刺身盛盒五点 ♡

♡串烧♡

♡蕃茄海鲜石头汤♡

♡海鲜天妇罗盛盒♡

♡滑蛋鳗鱼石头饭♡

♡银鳕鱼西京烧♡

♡红酒牛肉伴温泉蛋玉子♡
用红酒炖煮牛肉特别香口,肉质好嫩再配埋温泉蛋非常绝配👍🏻

♡烧酒梳打♡