2019-03-07 613 浏览
成日系ig见到人食 仲要个个都赞 冇见过人踩既坐忘 终于去到试lu😍 .日本人主理 标榜无味精 好吸引我呢啲咩都要健康既女人~.今次嗌咗 猪软骨七小时煮野菜咖哩饭,黑芝麻牛肋野菜咖哩饭🌟猪软骨七小时煮野菜咖哩饭 $69猪软骨煮得好淋好入味!份量多 咖哩系淡淡地非重口味个种 食落好舒服 加上超多菜😋最钟意食菜~~~食落完全冇罪恶感 饭唔系普通白饭 夹杂咗粟米同南瓜 丰富咗口感 好啱我口味!🌟黑芝麻牛肋野菜咖哩饭 $65同猪软骨饭差唔多 只系咖哩重黑芝麻味 系真系好重 似芝麻糊咁 盖过咖哩味 所以建议真系钟意芝麻既先好嗌😂 饭量少咗啲啲 男朋友话唔够饱呀~~~.总括而言 味道虽然唔系惊为天人 但对得住个价钱 港岛区食个晚餐$70边揾到呢个质素 间唔中想简简单单食得light啲 可以一试😋❤️
日本人主理 标榜无味精 好吸引我呢啲咩都要健康既女人~
今次嗌咗 猪软骨七小时煮野菜咖哩饭,黑芝麻牛肋野菜咖哩饭
🌟
猪软骨七小时煮野菜咖哩饭 $69