樂酒場 がくさかば

GAKU HALL
2024-11-06 251 浏览
❤️放假又去食下野🕰️ 我哋今晚想食日本野🇯🇵仲拣左呢间超有气氛嘅居酒屋💯🪭呢间餐厅好多角打卡位呀🎏🐟迷の刀五 刺身盛合:刺身新鲜又甜美✔️而且摆盘仲好靓添💯🐠三文鱼层层叠:呢个好特别呀👍叠起左嘅三文鱼超丰富😙口感一流✅ 加埋火枪轻轻烧过嘅三文鱼好香口呀🔥大满足呢👍🥑牛油果山葵渍:我好钟意食牛油果🥑呢个用原个牛油做山葵渍味道唔错👅🦀蟹味噌甲罗烧:邪恶嘅蟹味噌甲罗烧🔥见到都流晒口水🤤我哋加埋薄饼一齐点黎食✔️好惹味💯真系忍唔住一啖接一啖食呀🥳🐣鸡翼:人人都喜欢嘅烧鸡翠🔥个人鸡皮肤烧得超过脆身✔️咬入口d肉劲嫩滑🥳🐃蒜烧厚切牛舌芯:最钟意食牛舌❤️呢个牛舌烧得啱啱好👍仲够晒厚又多汁添✅🧈明太子酱厚烧玉子:份量够晒大份💯再加埋咸咸香香嘅明太子酱✅超惹味呀🥳🍶清酒煮白蛤锅:好大只白蛤呀✔️仲好厚肉添💯加油清酒嘅酒香👍味道一流呀👅🍍菠萝梳打:味道清爽又清甜❤️好爽口呢🥳🍈飞雪蜜瓜梳打:好香蜜瓜味嘅梳打💯好解喝呀🥳

🪭呢间餐厅好多角打卡位呀🎏

🐟迷の刀五 刺身盛合:刺身新鲜又甜美✔️而且摆盘仲好靓添💯