餐厅: 尚善
资讯:

2017-03-09 915 浏览
今日系上环揾lunch食~见到有间日本料理好似唔错咁~再揾openrice睇下食评都几好,所以就去左食喇~不过周围因为好多商厦,所以lunch time都好多人,所以最好订位就唔洗等位啦~原来呢间野系社企餐厅,部分既收入会捐比一间非牟利机构帮助好多有困难的家庭同埋儿童~所以为左推广呢样行为,就决定写第一篇既openrice食评喇~叫左一个寿司定食(260蚊)同埋一个滑蛋吉列黑豚饭定食(190蚊)都好足料下,相对之下价钱都算合理~寿司定食既刺身好新鲜~滑蛋吉列黑豚饭定食既份量好大,又好好食!即刻觉得190蚊唔系一个问题=]下次黎可以试下海鲜煲同鱼生饭 ^^整体黎讲系上环区既lunch唔算太贵,可以试下,下次都会再黎食其他野=]
今日系上环揾lunch食~见到有间日本料理好似唔错咁~

再揾openrice睇下食评都几好,

所以就去左食喇~

叫左一个寿司定食(260蚊)

同埋一个滑蛋吉列黑豚饭定食(190蚊)

都好足料下,相对之下价钱都算合理~

寿司定食既刺身好新鲜~

下次黎可以试下海鲜煲同鱼生饭 ^^

2017-03-09