2024-07-03
今日同一个好钟意食甜品既女仔朋友去铜锣湾食饭,行过Fashion walk 附近见到有日本人气甜品拿破仑千层酥,仲有得堂食,点可以错过。我哋食左:🌟必食士多啤梨🍓Napoleon 💰165表层有焦糖唔会好甜,拿破仑千层酥好松化,冇得输。士多啤梨🍓铺到满晒成块千层酥,每咬一啖都有士多啤梨香味。🌟另外仲食左一个香港限定Mango Mike tea💰168奶茶味好出,朋友好钟意奶茶,奶茶加芒果又几特别,芒果果肉好新鲜,唔涩。总结:价钱虽然唔平,但是香港都可以食到日本正宗味道,值得一试😻可以解下旅行忍,旅客黎香港都可以打卡,仲有得堂食比你慢慢打卡。10分满分味道:8.5/10环境:8/10价格:7/102人总数💰333,人均💰166.5#hkfoodieblogger #hkblogger#chansfoodie.hk#hkrestaurants#hongkong🇭🇰 #hongkongfood #hongkonglocalfood #hongkongtravel #hongkonginstagram #香港探店 #香港探店分享 #香港探店 #拿破仑#日本人气 #甜品#铜锣湾 #铜锣湾美食 #
我哋食左:
价格:7/10
2人总数💰333,人均💰166.5
#hkrestaurants
#香港探店 #香港探店分享 #香港探店
#拿破仑#日本人气 #甜品#铜锣湾 #铜锣湾美食 #旅客必去 #香港日常 #旅行手信