上网睇到亀井鮨系开业超过百年的日本老店,香港是餐厅在外地的第2间海外分店!!!仲话佢地除左使用各地空运到港的刺身食材,于香港分店首次加入了本地元素,部分料理使用香港本地海鲜制成~睇到已经好想试,近排留意到餐厅1/5 开始全场食品8折优惠,就即刻过黎叹个Lunch🥰-呢度除咗有吧枱之外,仲有采光度高啲既窗口位,同埋室内气氛好啲嘅卡位,空间感都几大,装修仲采用左木系所以坐系度都好舒适🥰-午市套餐・LUNCH MENU 青。三文鱼腩、油甘鱼、鲷鱼、间八、日本海胆、时令海鲜5款 $350寿司饭系好香既醋饭日本海胆甘甜全部鱼都好鲜甜食得出真系超新鲜🥹好少见到生蚝寿司🦪同鲍鱼🤭都好爽脆鲜甜😋-绀。大拖罗、赤身、油甘鱼、鲷鱼、深海池鱼、穴子、鲭鱼、左口鱼边、牡丹虾、帆立贝、三文鱼子、日本海胆 $480全部寿司都好足料厚厚的🥰每一款都有surprise😳穴子同左口鱼边油香重牡丹虾黏口得黎好有弹性😋只能说食完呢餐真系幸福满满🥹-同埋呢度嘅服务都超级甜心🩷因为我坐嘅位冷气比较大店员竟然留意到我觉得冻就问我需唔需要披肩😍太好了吧🥰同埋店员都会经常帮我地加茶🍵所以整个用餐感觉超好👍🏻值得推荐~~-午市仲有个1

午市套餐・LUNCH MENU
青。