2024-04-11 861 浏览
去到已经8点几9点, 竟然有七八成坐, 仲要餐厅本身都多坐, 空间几阔落拖罗寿司四点盛呢款有齐我哋钟意食嘅🤭唔洗讲大拖梗系最入口即溶, 但系中拖都唔输蚀, 油脂好丰富, 两款鱼生都系厚切, 所以食落好满足🤤赤身虽然少啲啲肥, 但系鱼味浓啲, 感觉系接近腩位嘅赤身日本飞驒牛火炙寿司平时唔系好敢食生牛肉, 但系见佢啲鱼生咁新鲜就试吓, 飞驒牛果然系正, 油脂劲丰富, 口感似大拖罗, 有牛肉味但系唔会骚👍🏻油甘鱼腩寿司可能拣咗腩位关系, 好肥味新鲜, 都系入口即化吉列炸虾卷(4件)虾系新鲜炸, 就算放咗阵先食都仲系脆, 我觉得佢外面嘅蟹籽比一般食到嘅多😛芝士烧生蚝(2只)好多烧生蚝因为烧过头, 变得比较韧, 但系呢只烧得啱啱好, 入面仲系滑嘅👍🏻

拖罗寿司四点盛

日本飞驒牛火炙寿司

油甘鱼腩寿司
可能拣咗腩位关系, 好肥味新鲜, 都系入口即化

吉列炸虾卷(4件)

芝士烧生蚝(2只)