2021-09-14 2765 浏览
可能因为湾仔比较少食日本菜既餐厅,呢间午市都好爆场,记得要提早订台🙈▪️ 女仕寿司定食 配 迷你乌冬💲178 (午市精选)前菜款式会定期转,有食过微辣既弹牙牛舌粒、蚬肉鸡肉粒、中华沙律等等🤫另外有开胃柚子醋沙律菜🥗仲有幼滑既茶碗蒸,有蛋香之余,食到有唔少海鲜粒同虾仔🥚🦐女仕寿司个size会比平时既细少少,款式亦估计系视乎当日供应而定,有食过吞拿鱼、油甘鱼、带子、鱿鱼、剑鱼、池鱼等等,虽则刺身唔系好厚切,不过都新鲜可口🍣军舰就长期系三文鱼籽、海胆,真系估唔到午市都会有海胆,质素会飘忽一点😲迷你乌冬系普通海带铿鱼汤底,若可以弹牙一点会更好🥢最尾仲有饮品或者甜品,次次都系叫我几钟意既红豆抹茶布甸,质地比较软滑身,抹茶味都几浓,又唔会过甜🍵🍮整体质素唔错,份量亦都令我感到满足🔎 整体评分(7.5/10)

▪️ 女仕寿司定食 配 迷你乌冬💲178 (午市精选)

女仕寿司定食 配 迷你乌冬

🔎 整体评分(7.5/10)
女仕寿司定食 配 迷你乌冬