今日同朋友嚟咗中环呢一间日本餐厅食,望落去感觉都唔太差,好似中环d bar咁,今日可能系闲日关系所以唔算太多人。我地今晚点左左鳗鱼玉子,生蚝,海胆寿司同冷面,好可惜样样野都超级差。鳗鱼玉子 $98首先,玉子一般黎讲都好难整得难食,但系佢个鳗鱼玉子系冻嘅,感觉好似隔夜放左好耐咁。生蚝 $198一句讲哂,唔新鲜。佢加左d蟹子同葱落去,但都无办法改变佢嘅味道。海胆排长龙 $118卖相还可以,但d海胆都系唔新鲜好腥。冷面 $58佢有好大pat蟹子喺木鱼丝同紫菜上面,都几奇怪,因为咁做d木鱼丝同紫菜巳经被d蟹子搞到淋左。但最错系佢左个唔岩嘅鼓油我地😑讲真我真心唔会想再黎,我同我个朋友每样都系食左几啖巳经要放弃。佢唯一好嘅系个waiter见到我地无咩食过野,好虚心地问我地d食物质素如何。

鳗鱼玉子 $98

生蚝 $198

海胆排长龙 $118
卖相还可以,但d海胆都系唔新鲜好腥。

冷面 $58