2021-09-27
另一间日本既过江龙! 依家越开越多呢d 苹果批既铺头 作为pastry 爱好者当然要试试佢!青森苹果批($33)好香 同埋个酥皮好crispy 唔会觉得好多牛油好漏好肥既感觉 😋 食完都唔会guilty! 佢放系个display柜度keep住个温度 唔会冻左入面都好多馅 食落以为加左糖 原来系纯苹果蓉再加左custard! 我地当饭前甜品一人一个 食完都唔会觉得好饱😗Mont Blanc ($28)成日见到呢个甜品都觉得出面D栗子好吸引 但成日怕入面d cream太多都唔敢叫😳 但同店员倾计先知原来入面系好似雪糕咁既cream 😍 即刻叫左来食! 要等10-15分钟解冻 一食😳😳 好好食好惊喜! 除左栗子蓉 frozen cream 仲有一层海绵蛋糕 中意食栗子既朋友仔一定要试下呀!😋同埋呢排经过yoho终于开左! 仲有得坐 可以试试佢!
青森苹果批($33)
Mont Blanc ($28)
同埋呢排经过yoho终于开左! 仲有得坐 可以试试佢!