▫️长崎五岛列岛生蚝 ($𝟗𝟖) | 岩手广田湾生蚝 ($𝟏𝟏𝟖) 店员推介左左呢两款比我地🦪长崎生蚝海水味重, 口感脆身ᴅ同会ᴄʀᴇᴀᴍʏ一点 ; 而广田湾生蚝蚝味浓郁, 小ᴄʀᴇᴀᴍʏ, 富海水味🌊两款都系中等sɪᴢᴇ肥美又饱满🦪🤭▫️蒜片榄油生蚝 ($𝟗𝟖)橄榄油融入左蒜既香气同生蚝既鲜味, 食落每粒生蚝都散发著香浓既蒜味🧄🦪▫️玉子免治鸡肉 ($𝟒𝟎)免治鸡肉内加左鸡软骨🐓好有咬口肉质嫩滑细腻, 点埋浓郁既蛋黄🍳 变得口感丰富而且多一层蛋香😋▫️胡麻油甘鱼刺身 ($𝟗𝟖)油甘鱼刺身厚实🐠食落淡淡甘甜, 夹住啲葱同海苔再配上浓香既胡麻酱汁一齐食, 别有一番风味🍶▫️烧牛柳沙律 ($𝟏𝟓𝟖)有六块粉嫩牛柳同半份沙律, 非常开胃🐄🥗▫️豚平烧 ($𝟔𝟖)🥢以日本鸡蛋浆包著豚肉同配料一齐食🐖再加入沙律酱同芝士🫕口感超丰富, 带有嫩滑蛋香味同肉汁味😋▫️天妇罗鱿鱼丝 ($𝟓𝟖)酥脆鱿鱼丝口感超特别🐙 送酒一流🥃
▫️蒜片榄油生蚝 ($𝟗𝟖)

▫️玉子免治鸡肉 ($𝟒𝟎)
▫️胡麻油甘鱼刺身 ($𝟗𝟖)
▫️烧牛柳沙律 ($𝟏𝟓𝟖)
有六块粉嫩牛柳同半份沙律, 非常开胃🐄🥗

▫️豚平烧 ($𝟔𝟖)
▫️天妇罗鱿鱼丝 ($𝟓𝟖)
酥脆鱿鱼丝口感超特别🐙 送酒一流🥃

2023-10-11